duitse vlag   Norway   Finland   Sweden   Denemarken   Spain

Veelzijdig project op top locatie, penthouses inclusief prive zwembad op solarium

Lees meer...

Luxueuze moderne villas met spectaculair uitzicht over Benidorm inclusief prive zwembad

Woning gekocht, laat u ons adviseren voor de complete inrichting.

Begeleiding van aankoop tot levering.

Nieuw Residentie Tabora volledig ingerichte villa-s, duplexen en bungalows

Lees meer...

Welkom op de website van Spanish Total Services.

Wij verkopen sinds 1999 onroerend goed aan de populaire Costa Blanca, in Spanje, met als specialisme de streek rondom Torrevieja. Zoekt u een fraai tuinhuis, appartement / penthouse of een luxe villa in een golfresort of met zeezicht? Bestaande bouw of nieuwbouw? Spanish Total Services biedt altijd een passend antwoord op uw woonwensen, met de allerbeste prijs/kwaliteitverhouding. Wij verzorgen het gehele traject: van oriëntatie tot aankoop en financiering, van inrichting tot aftersales. In meerdere opzichten hebben we ons in de loop der jaren onderscheiden. Het bieden van een totaal service pakket ,vanuit het perspectief van lokale expertise in combinatie met een Nederlands oog voor kwaliteit en zorgvuldigheid.

The best of both cultures. Wij zijn er trots op om juist door te gaan waar anderen eindigen. Ook na de notariële overdracht kunt u namelijk op onze service en expertise blijven rekenen. We werken bovendien uitsluitend samen met de beste en meest betrouwbare promotors, die over alle benodigde vergunningen beschikken. Vooraf door ons zowel op financiële als juridische aspecten dubbel gecheckt. De gespecialiseerde juristen waarmee we samenwerken hebben een scherp oog voor details. Dit sluit onaangename verrassingen achteraf uit. Een veilig gevoel voor u als koper .

Onze kracht schuilt er niet in om uitsluitend de juiste woning te verkopen. Na de notariële overdracht start immers een nieuw traject. Namelijk de volledige inrichting, decoratie, aanleg airco , aanleg tuin en alle overige van belang zijnde issues. Bij Spanish Total Services is het niet noodzakelijk dat u hiervoor steeds zelf in Spanje aanwezig hoeft te zijn. Dat u regelmatig het vliegtuig moet nemen om de voortgang van de bouw van uw woning c.q. afleveringen te controleren. Wij verzorgen en coördineren desgewenst namelijk het gehele proces voor u! Alles wordt tot in de puntjes door ons voor u geregeld. Uiteraard houden wij u van alles digitaal op de hoogte. Leggen wij van iedere actie transparant rekening en verantwoording af. Wanneer u uw huis betrekt is alles tot tiptop verzorgd, een hele zorg minder voor u als koper.

Lees meer »

De Costa Blanca is een zeer populair vakantie gebied voor een internationale markt. Door de WHO is de Costa Blanca uitgeroepen tot het meest gezonde gebied ter wereld. De gemiddelde jaartemperatuur is er 18 graden. Het natuurschoon is bijzonder afwisselend, met veel idyllische zandstranden, prachtig beschutte baaien en een bijzonder goede infrastructuur voor toerisme. Mooie steden en dorpen, volop horeca, kindervermaak, sportfaciliteiten en vele schitterende golfbanen. Het grootste winkelcentrum van de provincie Alicante te weten: Zenia Boulevard is sinds 2012 geopend. Een waar winkelparadijs, zelfs als je feitelijk niet van winkelen houdt. In de nabije omgeving is met de bouw begonnen van een Disney Word Paris in overtreffende trap.

Tot 2007 was de onroerend goed markt aan de Costa Blanca booming, daarna was er sprake van een kentering. Het prijsniveau daalde aanmerkelijk en het aantal verkopen van onroerend goed in heel Spanje nam drastisch af. Vanaf 2012 constateren we echter een duidelijk herstel van het aantal woningverkopen in de Costa Blanca. Enerzijds aangezien de promotors het prijsniveau naar beneden hebben bijgesteld maar anderzijds doordat zij meer design woningen zijn gaan bouwen. Spanish Total Services speelt uiteraard in op deze nieuwe tendens. Wij brengen deze nieuwe projecten met nadruk onder de aandacht , vooral gelet op de uitstekende kwaliteit in samenhang met de uiterst aantrekkelijke prijsstelling. Deze nieuwe projecten, ook op de golfbaan en aan het strand, worden uitsluitend op uitstekende locaties gebouwd. Ons motto is maak snel gebruik van het huidige prijs niveau. De stijging van de prijzen zal weldra haar intrede doen, zo voorspellen nagenoeg alle economen.

De re-sale markt heeft het daarentegen wat moeilijker. De verkopers passen zich niet voldoende aan het huidige prijsniveau waardoor deze markt nog behoorlijk stagneert. De oud bouw kan niet op tegen de nieuwe design woningen. Maar toch zijn er ook op re-sale gebied nog leuke koopjes te vinden. Spanish Total Services kent deze opportunity’s als geen ander.

In de brochure, die u kunt downloaden via het rechtermenu op deze website, belichten we de belangrijkste stappen in de aanschaf van uw huis. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over het huidige aanbod, de diensten die wij u graag bieden en geeft verder inzicht over onze werkwijze. Uiteraard helpen we u graag op weg in een persoonlijk en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Een zonnige Costa Blanca groet, Directie en management Spanish Total Services

Hans Oppelaar


Bent u op zoek naar een droomhuis in Spanje?

Op onze website vindt u een keur aan nieuwbouwprojecten op uitstekende locaties tegen concurrerende prijzen. Ook kunt u bij ons terecht voor een bestaande woning of zoekt u een nieuwbouwwoning op de golfbaan of aan het strand. 

Spanish Total Services is dé Costa Blanca Makelaar!

 


Bekijk onze Video's

Onze begeleiding van ruwbouw tot de inrichting van uw droomwoning

Video

Klantbeoordelingen

Laat uw beoordeling over onze diensten achter, of lees wat anderen van ons vinden.

Beoordelingen

Spanish Total Services staat al sinds 1999 voor:

 • Onafhankelijkheid, geen binding met promotors
 • Maatwerkadviezen/heldere communicatie
 • Nederlands kwaliteitsniveau - lokale expertise
 • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
 • Nieuwbouwprojecten binnen uw begroting
 • Topprojecten op A-locaties
 • Concurrerende prijsstelling
 • Eigen netwerk aan advocaten/notarissen
 • Open boek syteem (alle kosten krijgt u duidelijk in beeld gebracht)
 • Totaalconcepten voor inrichtingen en verbouwingen
 • Kritische aftersales
twitter