duitse vlag   Norway   Finland   Sweden   Denemarken   Spain

Wij kunnen u ook begeleiden bij de inrichting van uw tuin of terras.

Woning gekocht, laat ons u adviseren voor de complete inrichting.

Op maat gemaakte inrichtingen. Onbeperkte mogelijkheden!

Inrichting van uw woning

Spanish Total Services beschikt over veel expertise en creativiteit voor wat betreft het geven van deskundige inrichting adviezen tot en met het compleet inrichten en decoreren van uw droomhuis. Wij bieden deze services bij aankoop van een woning , maar ook bij her inrichting / renovatie van uw huidige Spaanse woning. Deze services en adviezen biedt Spanish Total Services geheel gratis aan!

Adviezen

Op basis van een inventarisatie gesprek aangaande uw specifieke wensen geven wij adviezen over de inrichting en decoratie. Basis is hierbij het maximaal benutten van de beschikbare ruimte , hierbij rekening houdend met de meest praktische toepassingen in samenhang met de gewenste representativiteit van uw woning. Het zijn vaak elementaire details die het verschil maken. Spanish Total Services kent deze details als geen ander! Ook in het geval dat u voornemens bent om uw woning te gaan verhuren is een goed inrichting advies onontbeerlijk,. Dit om onaangename verrassingen achteraf uit te sluiten.

Ons advies gaat over:

  • de complete meubelinrichting woonkamer / slaapkamers / badkamers  (maatwerk of af fabriek)
  • de keukenindeling / inrichting ( inclusief witgoed en keukenbenodigdheden)
  • de afzonderlijke interieur elementen, inclusief verlichting
  • decoraties , gordijnen, linnengoed
  • tuin inrichting (inclusief keuze terras meubilair  / eventueel zwembad)
  • veiligheidsvoorzieningen 


Inrichting

Het daadwerkelijk inrichten van uw woning is bij Spanish Total Services in vertrouwde handen. Op basis van ons advies werken wij vervolgens een deskundig plan van aanpak uit. Dit kan op onderdeel niveau of de complete inrichting betreffen. Hierbij houden wij uitdrukkelijk rekening met uw wensen ten aanzien van kleurstelling, smaak en beoogde kwaliteit.

Hierdoor is het voor u niet nodig om telkens naar Spanje af te reizen om leveringen in ontvangst te nemen en / of woningaanpassingen te controleren. Uiteraard bent u desgewenst van harte welkom om vooraf samen met ons de showrooms van onze met zorg geselecteerde leveranciers te bezoeken, maar zelfs dat is niet echt noodzakelijk. Wij durven te stellen dat u op onze expertise kunt vertrouwen. Ook indien u uw meubilair liever uit Nederland of België wilt laten komen kunnen wij dit volledig voor u coördineren. Vooraf ontvangt u telkens per onderdeel een duidelijk kostenplaatje, want transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wilt u echter liever de complete inrichting aan ons overlaten tegen een vooraf vastgesteld budget?

Uniek concept!

Uniek is ons concept waarbij wij de complete inrichting verzorgen, zonder dat u hierbij aanwezig hoeft te zijn. Op basis van een vooraf met u vastgesteld inrichtingsplan ( criteria aangaande stijl, kleurstelling en overige specifieke wensen) stellen wij volledig transparant een budget met u af. Vervolgens dragen wij op basis van dit budget zorg voor de volledige inrichting. Uiteraard houden wij u steeds op digitale wijze van de voortgang op de hoogte. ( referenties op aanvraag aanwezig! )

Spanish Total Services werkt hierbij nauw samen met een aantal nauwkeurig geselecteerde en gespecialiseerde partners . U kunt er van verzekerd zijn dat u hierdoor profiteert van de uiterst scherpe prijsafspraken die wij met deze preferred suppliers gemaakt hebben , waarbij bovendien een optimale kwaliteit gegarandeerd is. Met duidelijke garantietermijnen. Binnen dit concept hoeft u alleen uw koffers te pakken en kunt u bij aankomst gelijk optimaal van uw woning genieten. Met andere woorden: u komt letterlijk in een opgemaakt bed!

Het is onze missie dat u zich gelijk thuis voelt in uw nieuwe of verbouwde woning! En daar dragen wij graag zorg voor.